A A A K K K
для людей із порушенням зору
Смирновська громада
Запорізька область, Пологівський район

Новини та оголошення

Дата: від до Скинути

День пам'яті Героїв Крут

День пам'яті Героїв Крут

Сьогодні, 29 січня, українська громадськість відзначає день пам’яті героїв Крут. Подвиг студентів, які полягли у бою на Чернігівщині в далекому 1918 році. Їх подвиг став символом героїзму української молоді у боротьбі за незалежну Україну. Вони призупинили наступ більшовицьких військ на столицю України, що дало можливість евакуювати уряд Української Народної Республіки і продовжити переговори, які завершилися підписання Брестського миру.

08:47 29.01.2024

27 січня - Міжнародний день пам'яті жертв Голокосту

27 січня - Міжнародний день пам'яті жертв Голокосту

27 січня у світі відзначається Міжнародний день пам’яті жертв Голокосту. Україна на державному рівні вшановує жертв трагедії з 2012 року. Генеральна асамблея ООН прийняла 1 листопада 2005 року Резолюцію № 60/7, у якій говориться, що «Голокост, який привів до знищення однієї третини євреїв і незліченної кількості представників інших національностей, буде завжди слугувати всім людям пересторогою про небезпеки, які приховують у собі ненависть, фанатизм, расизм та упередження…». 

08:00 27.01.2024

Увага! Мінна небезпека !

Увага! Мінна небезпека !

Внаслідок війни майже третина України замінована або забруднена рештками техніки та зброї. Особливо небезпечно в прифронтових районах і в деокупованих населених пунктах, куди українські родини повертаються з вимушеної евакуації. 

11:21 26.01.2024

24 січня - День зовнішньої розвідки України

24 січня - День зовнішньої розвідки України

Служба зовнішньої розвідки України − це служба мужніх, самовідданих людей, які виконують надзвичайно відповідальну місію – забезпечують національну безпеку і оборону держави, ефективно протидіють зовнішнім загрозам та демонструють високу професійну майстерність.

11:43 24.01.2024

Кому обов’язково потрібно вакцинуватись проти грипу?

Кому обов’язково потрібно вакцинуватись проти грипу?

       В Україні зростає захворюваність на грип – хвороба, яка вражає верхні дихальні шляхи, легені, серцевий м’яз та кровоносні судини і може призвести до таких ускладнень, як пневмонія, тромбоз, запалення спинного та головного мозку + запалення серцевого мʼяза (міокардит).

09:33 17.01.2024

Рекомендації, як запобігти виникненню злоякісних новоутворень

Рекомендації, як запобігти виникненню злоякісних новоутворень

Онкологічні захворювання – це загальна назва, яка налічує біля 200 злоякісних новоутворень, при яких на шкірі, слизових оболонках або в різних органах людини починається безперервний поділ клітин. Пухлина швидко збільшується у різних напрямках до значних розмірів, вражаючи здорову тканину органа людини. Продукти розпаду пухлини всмоктуються, викликаючи інтоксикацію та виснажуючи організм.

15:46 16.01.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора