A A A K K K
для людей із порушенням зору
Смирновська громада
Запорізька область, Пологівський район

На відпочинок до моря!

Дата: 09.08.2017 16:20
Кількість переглядів: 1057

Фото без опису Літо, літо, літечко золота пора, про це найкраще знає люба дітвора. А побувати в таборі, добряче відпочити і набратися сил, щоб у новому навчальному році дати фору однокласникам, а у шкільному творі на звичну тему «Як я провів літні канікули» написати найяскравіші враження, чи не найпотаємніші бажання кожної дитини.

 

Оздоровлення та відпочинок дітей під час літніх канікул не тільки сприятиме укріпленню здоров’я та поновленню сил перед початком нового навчального року, а й сприятиме розвитку дитини, реалізації її творчих здібностей, формуванню здорового способу життя.

 

Тож з цією метою у 2017 році за рахунок громади та відповідно до “Комплексної програми з оздоровлення та відпочинку дітей”  було надано 8 путівок для оздоровлення та відпочинку у ДЗОВ «Прометей». Також за рахунок коштів обласного бюджету надано 2 путівки у ДОЗ «Весна» с. Новопетрівка та 10 путівок у ДЗОВ «Факел» м. Бердянськ.

Дитячі оздоровчі заклади розташовані на березі Азовського. Поєднання південного сонця, степового і морського повітря, насиченого йодом і бромом, відносне неглибоке Азовське море, упорядковані піщані пляжі, що добре прогрівається сонцем, багата різноманітність овочів і фруктів – все це забезпечує найкращі умови для оздоровлення дітей.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора